Esimerkkejä lisäpalveluista

Esimerkkejä lisäpalveluista

Organisaation toiminnassa etusijalla ovat Q-Parkin ydinarvojen ja keskeisten laatuperusteiden mukaisesti nopeus, turvallisuus, joustavuus ja ystävällisyys. Laatukumppanuutta liikkumisen ketjussa edustavan Q-Parkin tavoitteena on tarjota pysäköintiasiakkailleen entistä monipuolisempia palveluita.

 

Haluamme palvella pysäköintiasiakkaita entistä paremmin. Pysäköintilaitoksissamme on tarjolla myös monenlaisia hyödyllisiä lisäpalveluita. (Lisäpalvelumme vaihtelevat laitoskohtaisesti.)Monet palveluista hoitaa asiakaspalvelun virkailija; osa toimii itsepalveluperiaatteella:

 

 

KÄYNNISTYSAPU
Akun tyhjeneminen on ikävä yllätys varsinkin, jos on etsittävä ja odotettava käynnistysapua. Mutta ei hätää: miehitetyistä Q-Parkin pysäköintilaitoksista löytyy akkulataaja ja asiakaspalvelun virkailija, joka auttaa mielellään auton käynnistämisessä.

 

 

SÄHKÖAUTON LATAUS

Osassa pysäköintihalleistamme löytyy latauspiste sähköautoille. Erotat ne vihreästä sähkötolpasta. 

 

 

 

VIDEOVALVONTA

Monessa pysäköintilaitoksissamme on videovalvonta, joka on suoraan yhteydessä valvomoon. Jos tarvitset apua maksun suorittamisessa tai muutoin, valvovomme pystyy auttamaan sinua intercom-järjestelmämme avulla.

 

 

SATEENVARJO
Sateenvarjo — siinäpä yksinkertainen, mutta sateen sattuessa verraton kapine, joka voi pelastaa pahemmaltakin kastumiselta.

 

 

ENSIAPU
Defribrillaattori (ns. rytminsiirtolaite) on hätätilanteissa asiakkaidemme ja työntekijöidemme käytettävissä. Defribrillaattorin käyttö lisää uhrin mahdollisuuksia selvitä, kun sydän pysähtyy.

 

 

LASTENRATTAAT
Helpottaaksemme asiakkainamme olevien lapsiperheiden liikkumista tarjoamme käyttöön myös lastenrattaita.

 

 

KENGÄNKIILLOTUSLAITE
Teidän mukavuutenne on Q-Parkille tärkeää. Jos kenkänne kaipaavat kiiltoa, kengänkiillotuslaite on veloituksetta käytettävissänne.

 

 

INFORUUDUT
Inforuudut ovat asiakkaiden käytettävissä kaikissa miehitetyissä viiden tähden pysäköintilaitoksissa. Päätteiltä löytyy ajankohtaista informaatiota, kuten tietoa säätilasta, liikenteestä ja rahamarkkinoita koskevia raportteja sekä tuoreimmat uutiset.

 

  
 

KAUPUNKIKARTAT
Q-Parkin pysäköintilaitoksissa (porttialueen tuntumassa) on tarjolla kaupunkikarttoja, joista käyvät ilmi esim. kävelymatkan päässä olevat teatterit, museot, kirkot, torit ja tietyt kaupat.

 

   

PYSÄKÖINTILAITOKSET

PYSÄKÖINTILAITOKSET

Kaupunki:
Etsi paikoitusalue >