Sopimuspysäköinti

KAUSIKORTTI 7 x 24

 

Kausikortti on helpoin ja edullisin vaihtoehto aktiiviselle pysäköintilaitoksen käyttäjälle. Kiinteä kuukausihinta tekee pysäköinnistä helpon ja huolettoman. Kausipaikka on käytössäsi ennaltasovitussa pysäköintilaitoksessa 24h kaikkina viikonpäivinä. Kulkukorttina toimii Keycard -näyttökortti, joka avaa puomit ja kulkuovet.

 

Keycard-kulkukortti toimii Q-Parkin muissakin halleissa joustokorttina. Tämä ominaisuus mahdollistaa kulkukortin käytön maksuvälineenä asiakkaan asioidessa näissä pysäköintilaitoksissa. Q-Park laskuttaa asiakasta näistä pysäköinneistä erikseen kuukausittain jälkikäteen.

 

ILTA-, YÖ- JA VIIKONLOPPUKORTTI

 

Turvallinen vaihtoehto yö ja viikonloppu pysäköinnille. Kiinteällä kuukausihinnalla pysäköit arkisin klo. 17.00 alkaen seuraavaan aamuun klo. 09.00 asti. Lisäksi kortilla saa pysäköidä kaikki lauantait, sunnuntait  ja pyhäpäivät kokonaan. Arkipäivinä kortilla voi  pysäköidä myös klo. 09.00- 17.00 välillä, pysäköinnistä veloitetaan jälkikäteen voimassaolevan pysäköintihinnan mukainen maksu huomioiden 20% alennuksen.

 

TALVISÄILYTYS

 

Talvisäilytys on usein määräaikainen, asiakkaan kanssa yhdessä sovittu ajanjakso kulkuneuvon säilytystä varten. Asiakkaalle ei luovuteta kulkukorttia, eikä hänellä ole oikeutta käyttää kulkuneuvoa sovittuna ajanjaksona. Otamme talvisäilytykseen mopoja, moottoripyöriä, veneitä ja autoja.

 

Sopimuspysäköintiin liittyvät asiat:

Vaihde / reception  puh: 020 781 2400 (arkisin klo 8-16)

Faksi: 020 781 2499

Email: info@q-park.fi

 

 

PYSÄKÖINTILAITOKSET

PYSÄKÖINTILAITOKSET

Kaupunki:
Etsi paikoitusalue >